Creatief brein te huur

ontdekken-creëren-doen

 

Creativiteit is een prachtig iets, soms abstract en afstandelijk en som heerlijk “in your face” en concreeet. Ik ben geboren met een creatief brein, vol met ideeën en inspiratie die ik graag met je deel!

Als ondernemer stel ik je de vraag: “Ben jij bewust van je eigen creativiteit? Hoe kun je deze nou het beste inzetten in je dagelijkse leven? Of op je werk?”  Vragen waar ik zelf ook het antwoord op heb moeten vinden, nu wil ik die antwoorden graag met je delen. Door middel van workshops, trainingen en/of coachingsessies bied ik jou de juiste tools aan om zelf aan de slag te gaan.

Ik daag mijzelf elke dag opnieuw uit om een nieuwe invalshoek te ontdekken en mijn creativiteit op verschillende manieren te gebruiken. Als creatief coach zet ik graag dingen in een nieuw lichten zet ik de juiste lijntjes uit, ik vind het heerlijk om te creëren en te verbinden. Mijn werkatelier aan huis is een fijne plek om te ontmoeten en op ontdekkingsreis te gaan.

Kom gerust een keer langs!

Lieve groeten,

Femke

Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

Vind jij het ook zo leuk om post te krijgen of te versturen? Ben jij misschien op zoek naar een leuke kaart voor in je interieur? Verjaardag? Op een cadeau?
Met één van deze zwart-wit kaarten zit je altijd goed! Voor elke gelegenheid is er een leuke kaart.

Lees meer

Raamillustratie

Raamillustratie

Altijd al een lente tafereel op je woonkamerraam gewild of een leuke illustratie op de kinderkamer.
Een logo op de achteruit van je auto of kan je winkelruit wel wat meer opvallen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het kan allemaal.

Lees meer

Creatiefbreintehuur!

Creatiefbreintehuur!

Creatief brein te huur is ontstaan omdat mensen dagelijks vragen aan me stellen. Heb jij een leuke idee voor een cadeau? Hoe maak je van deze muur een eyecatcher? Ik wil met mijn bedrijf een origineel bedrijfsuitje heb jij daar ideeën over?

Lees meer