Samenwerkingen

Samen sta je sterk

 

EEN IDEE

Samen zorgen we dagelijks voor maatschappelijk rendement en winstgevendheid voor de lange termijn. Hoe doen we dat? Door zelf binnen de community sociale initiatieven op te zetten. En als tijdelijk verlengstuk van jouw maatschappelijke organisatie, gemeente of bedrijf, binnen alle voorkomende facetten van bedrijfsvoering.

 

Wij zijn een community van sociaal ondernemers die ideëel en commercieel met elkaar verbinden. Onze ondernemers vinden het van belang dat bedrijven en organisaties zich duurzaam inzetten voor de lokale samenleving, dat er aandacht is voor de persoonlijke situatie van je medewerkers en dat er geïnvesteerd wordt in talentontwikkeling. Van onderzoek tot idee, van ideeën tot plannen, van plan naar uitvoering, van uitvoering naar maatschappelijke impact en PR voor jouw organisatie. Wij zijn specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en werken volgens de richtlijnen van MVO – Nederland.

Voor meer informatie: www.eenidee.nu

 

FIETSKOERIERSKOFFIE

Wat hebben fietskoeriers en wielrenners gemeen?

Ze houden van fietsen en van koffie. Of je nu professioneel of recreatief van A naar B fietst, de innerlijke motor moet wel blijven draaien. En dan kom je al gauw uit bij ‘een bakkie doen’. Geen gedoe met vage gelletjes, infuus of supplementen. Nee, je pakt gewoon de beste legale en sociale doping die er bestaat: koffie! Voor de koers, na de koers of in de pauze tijdens een dag fietskoerieren. Maar vooral ook thuis,’s ochtends en ’s avonds, aan het begin en ter afsluiting van een mooie fietsdag. En wat past er dan beter dan de KoeriersKoffie van Fietskoeriers Zutphen? Biologisch en duurzaam; de biologische espressoboon afkomstig uit Mexico, Peru, Indonesië en India.

KoeriersKoffie laat de fietstrappers weer malen!

Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

Vind jij het ook zo leuk om post te krijgen of te versturen? Ben jij misschien op zoek naar een leuke kaart voor in je interieur? Verjaardag? Op een cadeau?
Met één van deze zwart-wit kaarten zit je altijd goed! Voor elke gelegenheid is er een leuke kaart.

Lees meer

Raamillustratie

Raamillustratie

Altijd al een lente tafereel op je woonkamerraam gewild of een leuke illustratie op de kinderkamer.
Een logo op de achteruit van je auto of kan je winkelruit wel wat meer opvallen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het kan allemaal.

Lees meer

Creatiefbreintehuur!

Creatiefbreintehuur!

Creatief brein te huur is ontstaan omdat mensen dagelijks vragen aan me stellen. Heb jij een leuke idee voor een cadeau? Hoe maak je van deze muur een eyecatcher? Ik wil met mijn bedrijf een origineel bedrijfsuitje heb jij daar ideeën over?

Lees meer