Frissekijksessie

Hoe kom jij in beweging?

Loop je vast in je dagelijkse leven en wil je weer in beweging komen? Hoe begin je daar mee? 

Wat gaan we doen tijdens de sessie?

Samen gaan we onderzoeken waar je in vast loopt. We bekijken de uitdaging, het probleem in zijn geheel  door middel van creatieve werkvormen zoals een brainstormsessie, wandeltocht of een schildersessie etc. We gaan samen kijken welke vorm het beste bij je past. Ik ondersteun je op je pad om nieuwe mogelijkheden en oplossingen te zien. Ik ben graag je coach of sparringpartner. Kom in beweging en ga DOEN! Gaan we samen aan de slag?

Wat levert het jou op?

Na een sessie ga je met een fris gevoel en nieuwe inzichten naar huis. Je hebt je probleem, uitdaging onder ogen gezien en  de eerste stappen in kaart gebracht om te gaan DOEN!

Interesse neem gerust contact met me op via het contactformulier.

Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

Vind jij het ook zo leuk om post te krijgen of te versturen? Ben jij misschien op zoek naar een leuke kaart voor in je interieur? Verjaardag? Op een cadeau?
Met één van deze zwart-wit kaarten zit je altijd goed! Voor elke gelegenheid is er een leuke kaart.

Lees meer

Raamillustratie

Raamillustratie

Altijd al een lente tafereel op je woonkamerraam gewild of een leuke illustratie op de kinderkamer.
Een logo op de achteruit van je auto of kan je winkelruit wel wat meer opvallen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het kan allemaal.

Lees meer

Creatiefbreintehuur!

Creatiefbreintehuur!

Creatief brein te huur is ontstaan omdat mensen dagelijks vragen aan me stellen. Heb jij een leuke idee voor een cadeau? Hoe maak je van deze muur een eyecatcher? Ik wil met mijn bedrijf een origineel bedrijfsuitje heb jij daar ideeën over?

Lees meer